OM OSS
   
 

Lønsethagen AS

   
  Lønsethagen AS
Eikremsvingen 4, 6422 Molde
Telefon: 71 11 53 80
E-post: jml@lonsethagen.no
     
  Lønsethagen har en historie fra 1953 som Bosch servicesenter. Selskapet ble startet som et spesialverksted innen reparasjon av dieselpumper og øvrig dieselutstyr, samt reparasjon og service på Mercedes-Benz person- og lastebiler.

I dagens selskapsstruktur heter morselskapet Lønsethagen AS og ledes av Jan Magne Lønsethagen. Søsterbedriftene har forskjellige produkt- og markedsområder og ulik bedriftskultur, men allmennheten vil møte Lønsethagen på forskjellige arenaer både som arbeidstaker og privatperson. Vi ønsker, både hver for oss og sammen, å fremstå som en jordnær, seriøs og lokal næringslivsaktør, som selger sterke merkevarer gjennom dyktige medarbeidere.

Virksomhetene bil, bilutstyr, industri og service er stikkordene for Lønsethagens grunntanke om at produkt- og menneskekompetanse, samt evne til å løse kundens problemer og servicebehov, skal være fremtredende i virksomhetenes strategi.

 
  Lønsethagen Elektro-Diesel AS Sveen Mekaniske AS Sveen Auto AS ab3 software AS Bris Erdal Eiendom AS Trondheim Bilservice AS  
 
Klikk på hver enkelt boks for mer informasjon.